دانه رازیانه را می توان به عنوان ادویه در غذا، چای و یا بعد از هر وعده غذایی مصرف کرد که منجر به افزایش شیر مادر می شود.
مصرف دانه شنبلیله با شیر باعث جلوگیری از یبوست و افزایش کیفیت شیر مادر می شود.
جلبک دریایی منبع غنی از پروتئین ها، مواد معدنی و مغذی، فیبر و آمینواسیدها است که به افزایش شیر مادر کمک می کند.
اسفناج سرشار از انواع ویتامین A، فولیک اسید و آهن است که منجر به ازدیاد شیر مادر می شود.
یونجه سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و آمینو اسیدها است که با خاصیت استروژنی خود منجر به افزایش شیر مادر می شود.
کنجد خام سرشار از کلسیم است که باعث افزایش شیر مادر می شود.
درباره این سایت